Klaus Iohannis spune raspicat de ce nu va avea loc o dezbatere cu Dancila: Doamna Vasilica Viorica Dancila a fost parte activa a marlaniilor pesediste!

12

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va accepta o dezbatere cu candidata PSD, Viorica Dancila, insa va organiza o dezbatere, martea viitoare, cu jurnalisti, politologi, formatori de opinie.

Loading...

Prezidentiabilul PNL, Klaus Iohannis, a explicat de ce nu va accepta o dezbatere cu candidata PSD. „Doamna Vasilica Viorica Dancila a fost parte activa a marlaniilor pesediste. A sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei, a fost foarte activa cand a fost vorba sa faca zid impotriva unor persoane cu probleme penale, a fost o persoana foarte activa in a guverna impotriva romanilor. Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu candidata acestui PSD. imi doresc o Romane fara PSD in structurile de conducere. Eu lupt pentru o Romanie normala, in conceptul meu nu e loc de o dezbatere cu un astfel de candidat.

Acum in campanie se asteapta sa fie tratata cu mare respect, ca si cum pana acum ar fi aparat Romania. Nu pot sa accept dezbaterea cu un astfel de candidat. inteleg nevoia de dezbatere. Cum nu accept o dezbatere cu Viorica Dpncila, voi organiza eu o dezbatare, martea viitoare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnalisti. Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor”, promite Klaus Iohannis.