Klaus Iohannis, mesaj de incurajare pentru echipa nationala de fotbal: „Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!”

105

Klaus Iohannis a tinut sa transmita un mesaj de sustinere nationalei de fotbal a Romaniei U21, dupa infrangerea dramatica de la Bologna, unde echipa a fost invinsa de Germania U21, scor 4-2.

Loading...

„Un parcurs exceptional al echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21 la Campionatul European! Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!”, a transmis seful statului pe pagina de Facebook.

„Felicitari tinerilor nostri pentru prestatia din aceasta seara! Succesul vostru va sta intotdeauna in talentul si munca voastra incredibila. Suntem alaturi de voi! #RomaniaU21”, a transmis si Viorica Dancila.

Romania U21 a fost eliminata, joi, in semifinalele Campionatului European de tineret, dupa ce a pierdut in fata Germaniei U21, scor 2-4, intr-o partida desfasurata la Bologna. Pentru tricolorii U21 este cea mai buna performanta din istorie la un turneu final.