Klaus Iohannis: „Abia astept sa treaca motiunea sa scapam de PSD”

6

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la o reuniunea a liberalilor din nord-vestul tarii, ca „abia asteapta sa treaca motiunea, sa scapam de PSD”. „Fiti pregatiti, momentul vine si vine repede si trebuie sa va apucati de o guvernare serioasa”, le-a spus Iohannis liberalilor.

Loading...

„Stam prost. PSD-ul a promis numai lapte si miere dar, ghinion, cum a spus unul, nu a fost asa. Au inceput sa curga atacuri impotriva justitiei, au inceput sa ocupe toate pozitiile cheie din sistemel publice cu oameni de partid. Majoritatea sunt slugarnici. Asa am ajuns foarte prost. Mai mult, si-au dat singuri jos guverne, si-au dat cu stangul in dreptul. Calitatea guvernarii nu s-a imbunatatit, am ajuns acum sa avem un guvern care reuseste contraperiormanta dupa contraperfomanta. Este un guvern esuat, aceste esecuri ne dor. Fara PSD Romaniei i-ar fi fost mult mai bine. PSD-ul a tinut Romania in loc, a promis una, a facut alta, a inhibat dezvoltarea Romaniei si acum suntem in situatii nemaivazute. Am deschis anul universitar dar nu exista un ministru al Educatiei pentru ca refuza sa se prezinte in Parlamentul Romaniei pentru a obtine un vot de validare. Nemaivazut, nemaiauzit. Acest guvern pesedist propune pentru functii europene importante persoane care nu sunt potrivite. Acum, astazi, propunerea pentru comisar eurooean a fost refuzata pentru probleme de integritate. Rusine PSD-ului!

Abia astept sa treaca motiunea sa scapam de PSD. (…) Fiti pregatiti, momentul vine si vine repede si trebuie sa va apucati de o guvernare serioasa. Trebuie sa facem un lucru foarte greu, sa recastigam increderea romanilor. Au fost dezamagiti, este o catastrofa nationala. Ceea ce trebuie sa facem noi este sa reconstruim Romania si o s-o facem impreuna. Intrebarea legitima care se pune acum este putem? Putem impreuna. Si am dovedit-o. Am inceput foarte bine aceasta serie de alegeri. Pe 26 mai am castigat enorm. Nu doar la europarlamentare PNL a iesit pe primul loc, am castigat referendumului pentru o Romanie onesta”, a declarat Iohannis.