Jos palaria! Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii construit de asociatia „Daruieste viata”

3

Trupa Metallica, prin fundatia sa All Within My Hands, a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu si Carmen Uscatu de la „Daruieste viata”.

Loading...

Gestul a fost facut public pe Facebook de „Daruieste viata”.

Legendara trupa de heavy-metal Metallica a sustinut miercuri un concert pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul turneului “Worldwired Tour 2019”, turneu in care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formatiei americane: “Hardwired…To Self-Destruct”.

Spitalul de Oncologie si Radioterapie Pediatrica – un proiect al Asociatiei Daruieste Viata – va fi primul spital specializat in oncologie pediatrica din Romania si va functiona in incinta spitalului Marie Curie din Bucuresti.

Pacientii vor avea acces la toate specialitatile pediatrice necesare pentru tratarea holistica a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, in fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar si efectuarea a peste 9.600 de interventii chirurgicale oncologice si non-oncologice.