Becali anunță curățenia la FCSB: Alexandru Stan, Lukasz Gikiewicz şi Ovidiu Marc OUT

8
Patronul FCSB Gigi Becali a anunțat că echipa se va despărţi în perioada următoare de jucătorii Alexandru Stan, Lukasz Gikiewicz şi Ovidiu Marc.

“Vor pleca Alexandru Stan, polonezul (n.r. – Lukasz Gikiewicz) şi Ovidiu Marc. Ei nu ma au ce să facă săracii. Bine, poate Stan o să stea la noi, o să îi dau să mănânce o pâine… o să se antreneze şi el pe la bază pe acolo. Avem prea mulţi jucători, mai ales dacă vin şi doi fundaşi. Nici nu avem unde să îi punem, avem 31 sau 32. Sunt prea mulţi, mai ales că revin Man, Gnohere şi Nedelcu”, a spus finanţatorul.

Acesta a precizat că îi va transfera pe fundaşii Alexandru Paşcanu şi Adrian Rus: “Vor mai veni doi fundaşi centrali, Paşcanu şi cu Rus. Să vedem. Am zis că dacă tot nu găsim fundaşi centrali, atunci ia să îi cresc pe ăştia doi, care sunt de naţională. Eu nu mă mai bag nici la referinţe de jucători, nici la formarea lotului… Dar să nu se creadă că dacă vrea Bogdan Vintilă cumpără el jucători. Nu, banii tot la mine rămân. Plus de asta are lot să câştige 15-20 de meciuri la rând”.

Loading...

Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a fost prezentat oficial, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FCSB.

Fostul portar şi-a început cariera de antrenor în 2010, când a condus pentru aproximativ două luni formaţia Concordia Chiajna. Ulterior el a fost secundul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray Istanbul şi al lui Cătălin Anghel la FC Viitorul. Ca antrenor principal a revenit în 2013 la FC Viitorul, după care a condus echipa naţională Under 17 a României, FC Voluntari şi ultima oară Metaloglobus. El nu a mai avut niciun angajament din luna decembrie a anului 2017.

Vintilă preia conducerea formaţiei FCSB de la Vergil Andronache, cel care a asigurat interimatul după plecarea antrenorului principal Bogdan Andone.