Mario Jardel joaca pe Dinamo pentru Hospice Casa Sperantei!

21

Este imposibil pentru microbisti sa nu stie cine a fost Mario Jardel. Atacantul care a facut istorie alaturi de Hagi. Cine nu isi aduce amite de Mario Jardel? De doua ori Gheata de Aur a Europei, golgheter pur sange, Jardel a fost parca legat tot timpul de Romania. A fost urmarit de microbistii romani cand era la capatul paselor lui Hagi, la Galatasaray si adulat cand impreuna cu Marius Niculae forma unul dintre cele mai temute cupluri de atac.

Loading...

Acum ai sansa sa il vezi pe viu. Pe 22 iunie, incepand cu ora 19.00 vino la Meciul Sperantei, pe stadionul Dinamo. Un meci caritabil, organizat in sprijinul Hospice Casa Sperantei, ce nu trebuie ratat de niciun microbist!

Fundatia Dan Cristian Popescu si Asociatia Marius Niculae si-au dat mana pentru pregatirea acestui meci memorabil. Alaturi de Jardel si Marius Niculae vor mai fi prezenti Florin Prunea, Razvan Rat, Bogdan Stelea, Florentin Petre, Giani Kirita, Catalin Munteanu, Daniel Niculae, Ciprian Marica, Ianis Zicu, Ionel Ganea, Florin Bratu si multe alte nume care au adus bucurie microbistilor de-a lungul timpului.

Sponsorii evenimentului sunt Fundatia Alexandrion, Velveto Finest Ballroom, ACERBIS, DentoCare, Zafaran si J’info Tours, iar C.S. Dinamo si Bilete.ro sunt parteneri. Meciul va fi transmis de Digi sport 1.