Diana Sosoaca, declaratie halucinanta: Detin informatii care ar putea distruge o parte din NATO si o parte din Uniunea Europeana

2297

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a insotit pe sotul ei, Silvestru Sosoaca, pus sub control judiciar, dupa ce a agresat un politist in scandalul cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno, la Judecătoriei Sectorului 1, unde magistratii i-au respins contestatia privind masura controlului judiciar.

Diana Sosoaca a încercat să le explice jurnaliștilor care ar fi ”dedesubturile” acestui scandal cu jurnalistii de la Rai Uno, care a ajuns inclusiv în presa internațională.

Loading...

Ea a afirmat că, în Parlament, unii colegi parlamentari îi furnizează informații extrem de ”sensibile”.

”În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel.” – a declarat Șoșoacă, potrivit Stirile ProTV.