Cartianu, reactie dura la adresa senatoarei Sosoaca, urmasa lui Vadim: „Sunteti o nesimtita ordinara. Nu fiti mahalagioaica. Nu va e rusine?”

262

Senatoarea Diana Sosoaca a facut din nou scandal, marti seara, la Realitatea TV. Ea a lansat acuzatii murdare la adresa lui Grigore Cartianu, pe care le-a preluat de la penalul Dan Andronic. Cartianu a reactionat cu duritate, scrie Aktual24.

Scandalul a pornit dupa ce Cartianu i-a reprosat senatoarei ca le-a spus minciuni minerilor din Valea Jiului: „Le-a spus minerilor ca in Germania s-au deschis toate minele! Fals!”

Loading...

„S-au deschis, sunteti platiti de USR?”, a reactionat Sosoaca. „Asta e calomnie”, a subliniat Cartianu.

Enervata, Sosoaca a citit un articol scris de Dan Andronic in care Cartianu era acuzat de legaturi cu Securitatea.

„Este o minciuna. Sunteti o nesimtita ordinara, nu va e rusine, in halul asta?”, a reactionat Cartianu.

„Nu voi sta niciodata alaturi de acest personaj. Ori isi cere scuze ori ma ridic si plec”, a amenintat Sosoaca.

Cartianu a adus apoi aminte ca Sosoaca nu a purtat masca printre mineri: „Nu e adevarat ce a spus acolo, ca in Germania s-au redeschis toate minele. Le-a spus minerilor ca daca minele ar fi bine administrate ar avea salarii de 3.000 – 4.000 de euro. Aici nu este o minciuna, ci o consideratie populista. Aia sunt nerentabili ca minerit in conditiile in care au 500-600 de euro pe luna. La 3.000 de euro, ma tem ca vor fi inchisi de mult, ca idee. Dansa acolo a comis o incalcare de lege, nu a purtat masca in multime, s-a pupat cu oamenii”.

„Sa stiti ca unii cunoastem legea. Dumneavoastra nu cunoasteti nici macar limitele jurnalismului”, a spus nervoasa Diana Sosoaca.

„Nu fiti mahalagioaca! Nu fiti mahalagioica. Nu va e rusine?”, i-a replicat jurnalistul.

„Pe mine va rog sa ma scuzati. Nu pot sta langa o asemenea caricatura de jurnalist”, s-a ridicat Sosoaca de pe scaun.

„Vedeti ca rade toata tara de dumneavoastra. Ati ajuns rusinea Romaniei, mincinoasa numarul unu a Romaniei”, a strigat Cartianu in urma lui Sosoaca.