Dezvaluiri din interiorul USR Chiajna: Mai bine sa castige Minea decat Anghel

47

Chiajna.info publica mai multe scripturi ale discutiilor interne de pe un grup USR, de la un membru care s-a scarbit de tehnicile pe care Cornel Zainea, dar si sponsorul si strategul lui, Catalin Zaharia, le-au folosit in ultimele luni.

Asa cum s-a intamplat si la nivel national, cand discutii de pe grupul intern ”Poiana lui Iocan” au fost trimise presei centrale de catre oameni dezamagiti de modul in care USR intelegea sa se trateze anumite subiecte in interiorul partidului, asa s-a intamplat si acum. Un membru din echipa lui Zainea s-a revoltat!

Loading...

Din discutiile interne ale USR Chiajna aflam ca adversarul principal nu este Mircea Minea, ci Petre Anghel. Cornel Zainea si staff-ul sau prefera sa castige primarul actual decat candidatul liberal. Justificarea vine chiar de la strategul lui Zainea, intr-un limbaj mai putin elevat:

”Nici eu nu concep alianta cu Anghel. Dupa toate miscarile din campania asta. Omul e oligofren. A incercat sa ne futa toata campania asta. si noi ce sa facem? Majoritate cu el? Macar alalalt are decenta sa taca, e mai batran si mai intelept” a scris Zaharia.

Dupa cum se vede, USR il prefera pe Mircea Minea, cel care conduce comuna de 24 de ani si nu un alt candidat al opozitiei. Ei iau in calcul posibilitatea unei aliante cu actualul primar pentru a obtine postul de viceprimar.

Noi ne-am mirat sa vedem aceste mesaje. Am urmarit cu atentie campania electorala. Nu am gasit niciun mesaj ostil al lui Petre Anghel, la adresa lui Zainea. La inceputul campaniei PNL a propus ca in Chiajna sa se mearga pe modelul de la Bucuresti, sa fie desemnat un candidat comun pentru a creste sansele de a-l invinge pe Minea. USR a refuzat.

USR Chiajna a incercat in perioada asta sa para ca sunt niste luptatori adevarati, ca sunt adversarii lui Mircea Minea, dar discutiile interne dovedesc altceva. Acest lucru se poate vedea usor in imaginile de mai jos.

De altfel, in alte discutii de pe grupul intern al USR Chiajna, se face o analiza a rezultatelor posibile. Membri ai staff ului lui Zainea evalueaza situatia pe scenarii, gandind posibile aliante post electorale. Ei nu isi doresc o alianta cu PNL.

Citeste mai mult pe Chiajna.info