S-a deschis prima piata cu produse romanesti unde pensionarii au reducere!

17

Prima piata cu produse traditionale romanesti ieftine s-a deschis in Sectorul 2 al Capitalei! Prima piata din Bucuresti dedicata exclusiv produselor romanesti pentru pensionari si studenti s-a deschis sambata, 19 septembrie 2020 pe strada Cremenita nr.15 din cartierul Colentina.

In prezenta locuitorilor sectorului 2, viceprimarul Dan Cristian Popescu, indragitii actori Florin Petrescu – Axinte si Vasile Muraru au deschis oficial noua piata.

Loading...

„Ma bucur nespus ca proiectul meu, Piata Romanilor, a devenit realitate, a declarat cu aceasta ocazie domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. in aceasta piata, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiaza de o reducere de 26%. Vreau sa venim in sprijinul persoanelor in varsta, ale caror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, in loc de 40%. De asemenea, studentii care invata in sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiaza de o reducere de 15% la produsele cumparate. in sectorul 2 nu lasam pe nimeni in urma! in aceasta perioada grea, administratia locala trebuie sa gaseasca solutii pentru toti locuitorii sectorului”, a incheiat domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.

De precizat ca in noua piata amenajata in cartierul Colentina se acorda o atentie speciala si produselor ecologice, aici producatorii bio cu certificat avand spatii amenajate unde isi pot comercializa marfa, arata agrointel.ro.