Dan Cristian Popescu, viceprimarul din Sectorul 2, a cumparat actiuni la Dinamo! Ce provocare a lansat noul actionar

101

Dan Cristian Popescu, viceprimarul din Sectorul 2 al Capitalei, a devenit actionar la Dinamo, prin intermediul programului „Doar Dinamo Bucuresti”, chiar inaintea derby-ului cu FCSB.

Politicianul s-a filmat la Terasa Obor din Bucuresti si a postat un videoclip pe pagina sa oficiala, in care ii indeamna pe dinamovisti sa actioneze in interesul echipei din „Stefan cel Mare”. Acesta ii provoaca pe Marius Niculae, fostul atacant al „cainilor” si pe deputatul Pavel Popescu sa isi achizitioneze si ei cardul de membru „Doar Dinamo Bucuresti”.

Loading...

„Cainilor, in viata asta mai avem ceva de facut. Ii provoc sa devina actionari DDB pe Marius Niculae si pe Pavel Popescu. Ne vedem duminica la derby. Hai Dinamo!”, a spus Dan Cristian Popescu, pe Facebook.

Dinamo renunta pentru un meci la sponsorul principal de pe tricou, care a vrut sa arate sustinere pentru programul DDB.

„Cainii” au evoluat cu „Doar Dinamo Bucuresti” pe piept. Sponsorul Unibet a dorit sa faca acest gest pentru ca dinamovistii sa isi promoveze proiectul prin intermediul caruia au reusit sa plateasca o parte dintre salariile jucatorilor lui Dusan Uhrin.

Dinamo Bucuresti a emis un comunicat prin care a facut publica suma pe care au platit-o suporterii in contul jucatorilor. De asemenea, dinamovistii s-au aratat increzatori in ceea ce priveste viitorul acestui proiect socios.

„Conducerea executiva Dinamo 1948 precizeaza prin intermediul site-ului oficial ca in conturile clubului nostru a intrat suma de 400.000 lei, provenita din fondurile suporterilor inscrisi in Programul Doar Dinamo Bucuresti (DDB). Cu ajutorul fanilor nostri au fost achitate salariile jucatorilor de la prima echipa (329.702 lei) si drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum si salariile juniorilor dinamovisti (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut.

Preluarea actiunilor clubului de catre suporteri, intr-un procent de 10%, reprezinta un moment fara precedent in fotbalul romanesc.

Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost stranse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisa in continuare pentru inscrierea noilor membri DDB.

Un prim pas important pentru obtinerea licentei a fost facut. Povestea noastra continua cu ajutorul DDB! Multumim inca o data pentru sustinere tuturor suporterilor inscrisi in Programul DDB!”, a fost comunicatul dinamovistilor, citat de prosport.