Primaria sectorului 2 deruleaza o ampla campanie impotriva COVID-19. Viceprimarul Dan Cristian Popescu inchide parcurile

9

Primaria sectorului 2 deruleaza o ampla campanie impotriva COVID-19. Potrivit unui comunicat al autoritatilor locale, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu a luat hotararea sa inchida parcurile din sector in urma sesizarilor primite referitor la faptul ca cetatenii nu respecta indicatiile autoritatilor.

„Am luat decizia inchiderii locurilor de joaca si a spatiilor de recreere incepand de, sambata, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflati in teren ca aceste locuri sunt pline de cetateni, prin urmare consider ca este responsabilitatea mea sa iau aceasta masura. Poate pare prea mult, cu siguranta nu toti locuitorii sectorului 2 vor fi fericiti, dar preventia este vitala in aceste momente”, anunta Dan Cristian Popescu, citat de comunicatul Primariei sectorului 2.

Loading...

De asemenea, Dan Cristian Popescu este primul politician din Romania sponsorizat de Facebook pentru postarile despre COVID-19. Colosul Facebook a apreciat determinarea viceprimarului sector 2 in lupta impotriva coronavirusului si a fakenews-urilor care privesc aceasta pandemie si il considera partener de incredere in lupta impotriva acestui virus.