Dan Cristian Popescu a stabilit masurile de preventie si combaterea a COVID 19 in sectorul 2

4

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, in calitatea sa de vicepresedinte al Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti a stabilit masurile privind combaterea posibilei epidemii de COVID 19.

Viceprimarul a decis montarea dispenserelor cu gel dezinfectant in locurile cu trafic intens (mall-uri, piete etc), afisarea masurilor de preventie in toate locurile cu vizibilitate si trafic. De asemenea, la nivelul Directiei Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar s-a constituit o comisie pentru prevenirea coronavirusului, care a dispus distribuirea de afise in unitatile de invatamant din sectorul 2 si care monitorizeaza toate unitatile de invatamant pentru verificarea stocurilor cu solutii pentru dezinfectare si sprijinirea in achizitionarea acestora.

Loading...

„Situatia nu trebuie sa ne ingrijoreze, dar nici nu putem sta impasibili atat timp cat aici, in sectorul 2, avem peste 50.000 de copii inscrisi in unitatile de invatamant. Preventia este cea mai importanta, nu doar acum, ci in fiecare zi trebuie sa fim constienti de importanta preventiei in vietile noastre. Am luat toate masurile recomandate de Ministerul Sanatatii, OMS si DSU, sunt convins ca nu vor fi probleme majore in sectorul 2”, ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.