Cristian Tudor Popescu o desfiinteaza pe Sosoaca: „Senatoarea Cascada Urlatoare isi infige trompa si suge. Cat de oligofren sa fii sa crezi ca lupta pentru popor?”

168

Cristian Tudor Popescu are o noua reactie acida fata de comportamentul public al senatoarei Diana Sosoaca. Jurnalistul a vazut si el scandalul facut de Sosoaca, duminica noapte, in curtea spitalului „Marius Nasta”.

„Senatoarea Cascada Urlatoare se deplaseaza si isi infige trompa si suge. Se deplaseaza de colo-colo si isi infige trompa si suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte putina din aceasta tara. Exista in fiecare popor niste oameni cu minte putina, Romania nu face exceptie. Sosoaca se duce tintit catre acest electorat: oameni cu discernamant foarte redus, care nu inteleg un lucru elementar, ca altfel nu ar mai baga-o in seama pe Sosoaca, ea este parlamentar.

Loading...

Daca este senator, poti sa il chemi pe ministru in Parlament. Este creier pane, molozul mintii, sa apreciezi un om ca se rasteste si se incaiera cu oamenii de ordine. Sa se certe cu ei, ce vina au oamenii aia? I-au spus foarte clar, ‘veti cu aprobare si va dau drumul’. Ea se cearta cu aia, ii insulta, se baga in ei, asteptand sa ii dea cineva un branci ca sa urle cum este ea atacata, ca se urmareste sa fie omorata de guvern si oculta mondiala. Trebuie sa ai minte foarte putina sa apreciezi ce face.

Ea este parlamentar, ca senator poate sa interpeleze. Ea nu face uz de toate aceste mijloace corecte din Parlament pentru a critica, ea se duce pe la portile institutiilor. Cat de oligofren sa fii sa iei astfel de demers drept lupta in favoarea poporului”, a declarat CTP la Europa FM.

Senatoarea Diana Sosoaca a facut din nou scandal, cu televiziunile dupa ea, si duminica noapte, la Spitalul „Marius Nasta”, unde a avut loc un incident minor. Sosoaca a zbierat in fata ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, apoi a atacat-o pe directoarea spitalului, doctorita Beatrice Mahler.

Sosoaca a incercat sa intre in curtea spitalului, urmarindu-l pe Vlad Voiculescu, insa nu a fost lasata de oamenii de paza. Indignata, Sosoaca i-a amenintat cu dosare penale: „Ia mana de pe mine. Iti dai seama ca ce faci e abuz in serviciu? Da-te la o parte!”. Senatoarea nu purta masca, incercand sa intre in spital astfel.

„Domnul ministru cum a putut sa treaca? Cum iti permiti sa stai in fata mea. Da-te la o parte! Iti dau cuvantul meu de onoare ca vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar. Ce ati ajuns voi bodyguarzii? Sa omorati oameni pe strazi? Este lipsa de educatie juridica, lipsa de respect fata de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii Romaniei impotriva unui demnitar”, a mai spus senatoarea.

La aparitia doctoritei Beatrice Mahler, care incerca sa aplaneze scandalul, Sosoaca a continuat sa zbiere, amenintand-o si pe aceasta.

Diana Sosoaca: Cum isi permit bodyguarzii dumneavoastra sa bruscheze un demnitar?

Beatrice Mahler: Nu aveau voie sa va bruscheze!

Diana Sosoaca: Este filmat tot! Au spus ca au primit ordin!

Beatrice Mahler: Nu au primit ordin!

Diana Sosoaca: Atunci va rog sa luati atitudinea necesara fata de ei!

Beatrice Mahler: O sa iau!

Diana Sosoaca: Unde este domnul ministru?

Beatrice Mahler: Nu stiu!

Diana Sosoaca: Pai trebuie sa stiti, ca sunteti director, nu?

Beatrice Mahler: Sunt directorul Institutului Marius Nasta! Era cu dumneavoastra!

Diana Sosoaca: Nu era cu mine, era cu bodyguarzii dumneavoastra pe care i-ati pus impotriva unui demnitar!

Beatrice Mahler: Nu i-am pus impotriva dumneavoastra!

Diana Sosoaca: Va dati seama ce se va intampla, nu?

Beatrice Mahler: Doamna Sosoaca….

Diana Sosoaca: Eu sunt doamna senator Sosoaca, in caz ca dumneavoastra sunteti doamna director, ca asa v-ati pronuntat!