Ciolacu, atacat de gruparea Dragnea dupa ce a lesinat in conferinta: „Multa lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea! Bataiosi adevarati, nu mamaligi!”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, are o reactie umilitoare la adresa lui Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat, duminica, in conferinta de presa.

„Multa lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Cand existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotarati, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bataiosi adevarati, nu mamaligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sa dea de pamant cu toata gasca asta galben-portocalie. Care ne sufoca,cu prostia si incompetenta lor, fara sa aibe nimeni nici macar o reactie…”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Loading...

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, l-a invinovatit pe Klaus Iohannis pentru ca Marcel Ciolacu a lesinat, duminica, in conferinta de presa a partidului.

Stanescu a sustinut ca Ciolacu a fost foarte afectat de acuzatiile presedintelui Iohannis privind o „intelegere” cu Viktor Orban privind autonomia Tinutului Secuiesc.

”Eu am petrecut foarte mult timp cu el in ultima perioada. Foarte mult l-a afectat ca a fost acuzat de tradare nationala de catre presedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatal sau fiind unul dintre cei mai buni piloti pe care i-a avut Romania si sigur ca a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel cand presedintele Romaniei acuza al treilea om in stat de tradare nationala. E un lucru foarte complicat.

A fost si starea de oboseala, volumul foarte mare de munca, probabil si conditiile din sala de conferinta care este undeva la subsol si nu e foarte bine aerisita. Asa se intampla, clachezi. Marcel nu avea probleme de sanatate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atraga atentia”, a declarat Paul Stanescu la Antena 3.

O declaratie similara a facut si purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu. ”Sigur au fost si atacuri nedemne si vorbesc de cel al presedintelui Iohannis legat de tradare, care au avut un impact emotional, dar nu si-au pus amprenta asupra sanatatii fizice cel putin pana astazi”, a afirmat Lucian Romascanu.

Transparenta face diferenta