PSD-istii au ajuns sa se fura intre ei. Ciolacu a furat „realizarile” lui Dancila si le-a trecut la Grindeanu: „Romania era pe locul 2 la cresterea economica in UE”

34

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, luni, in plenul Parlamentului ca Romania a fost pe locul 2 in UE la cresterea economica „cand prim-ministru era Sorin Grindeanu”. Aceasta „realizare” era atribuita tot de PSD insa Guvernului PSD

In timpul guvernarii PSD, cand prim ministru era Sorin Grundeanu, am dus Romania pe locul 2 in UE la cresterea economica. In timpul PNL, ati dus Romania tot pe locul 2, dar la decese provocate de coronavirus”, i-a spus Ciolacu lui Ludovic Orban, potrivit Aktual24.

Loading...

„Romania se gaseste pe locul 18 in tarile UE in ce priveste rata infectarilor. Masurile pe care le luam sunt dictate de obligatia de a apara sanatatea oamenilor. Cand ai 10.000 de cazuri pe zi nu se poate sa nu iei masuri care sa protejeze viata romanilor”, a reactionat Orban.

Insa Viorica Dancila, nu Sorin Grindeanu, a fost cea care a sustinut ca Romania a ajuns pe locul 2 in UE la cresterea economica. Acest lucru ar fi avut loc la inceputul anului 2019, doi ani dupa ce Grindeanu a fost demis din functia de premier de cater PSD.

„Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an. Este un avans sustenabil la care au contribuit aproape toate ramurile economiei”, spunea Dancila la dezbaterea „Upgrade Romania: marile proiecte de investitii in 2019” in iunie 2019.

Vioruca Dancila a fost eliminata de echipa Ciolacu de pe listele PSD la parlamentare.