Codrin Stefanescu, despre Dragnea: „Se simte abandonat, uitat, neglijat. Nu lasati un patriot aflat la ananghie”

41

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, se plange ca Liviu Dragnea este la „ananghie”, fiind prabusit psihic pentru ca a fost parasit de toti pesedistii. „Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sanatatea, nici emotional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat!”, anunta Stefanescu.

„Am promis ca va tin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sanatatea, nici emotional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseara, la telefon, ca nu trebuie sa cedeze in fata sistemului! E iubit, asteptat de familie si prieteni, suntem alaturi de el! Am inteles ca nu e scos la munca, desi are o hotarare judecatoreasca in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sanatate, nu se aplica nici o lege in ceea ce-l priveste!

Loading...

Abuzurile continua, nimeni nu ia pozitie publica! Iau eu, daca colegii din partid sunt lasi si se fac ca uita! Are nevoie de sustinere si de o vorba buna! Cei care vor sa-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Soseaua Alexandriei nr 154, sector 5, Bucuresti, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sa-i scrieti! Nu lasati un patriot aflat la ananghie!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Stefanescu a anunta recent ca „partidul a fost vandut cu totul” de catre actuala conducere.

„Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de tradare. Am asteptat pana acum sa vad vreo reactie din partid. Niciuna! Parca toti ati inghetat de frica, dragi colegi! Parca v-a disparut si ultima farama de curaj, ultima picatura de loialitate! Toti stiti ca lucrurile sunt mai grave decat acuzatiile Vioricai! Se vede blatul, se vad tresele unora prin camasa, se vede penibilul in care a ajuns PSD! Nici o reactie la toate nenorocirile pe care le fac rezistii, nici un pic de solidaritate cu cei din strada, nici un strigat de protest macar!

Partidul a fost vandut cu totul si toata lumea stie asta! Au vandut-o pe Dancila si guvernarea PSD aceiasi care l-au vandut si pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carisma si mesaj public, specializati insa in gudureli pe langa liderii momentului. Pe care i-au tradat fara nici un pic de mila! Ca sa ajunga sefii vostri si groparii ideilor de patriotism si romanism! Adica ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiti demni si vorbiti public despre toate astea, dragi colegi! Fiti barbati, nu speriati de bau-bau-ul din padure!”, a scris Stefanescu pe Facebook.