Ce mai fura romanii? Crucea de Boboteaza. Un preot revoltat a postat filmarea cu tanarul hot!

9

Si crucea de Boboteaza a ajuns sa se fure, a spus luni, dupa evenimentele de pe faleza Cazinoului din Constanta prilejuite de Sarbatoarea Bobotezei, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, dupa ce o tanara a prins una dintre cele trei cruci aruncate in mare, dar i-a fost smulsa din mana de catre un alt inotator, care a venit apoi cu ea la tarm, scrie Agerpres.

Loading...

„Ce se mai fura? Crucea de Boboteaza. Momentul in care un inotator, barbat, smulge pur si simplu (fura, a se citi) crucea din mana unui alt inotator, femeie, la Boboteaza. Dupa care iese la mal cu ea, pretextand ca el a prins-o”, a postat pe pagina sa de Facebook preotul Tanasescu, fapta respectiva fiind surprinsa pe camerele de filmat.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, dupa ce s-a deplasat in larg cu o barca, a aruncat in apele Marii Negre trei cruci, simbolizand „aratarea Sf. Treimi la apa Iordanului”. Mai multi tineri au sarit in apa pentru a prinde o cruce, printre care si campioana constanteana la Triatlon, Antoanela Manac, de 24 de ani, studenta la Facultatea de Medicina. Dupa ce a prins o cruce, aceasta i-a fost smulsa tinerei din mana de catre un barbat care a pretins ca el a prins-o.

Mii de persoane au fost prezente luni pe faleza Cazinoului din Constanta, participand la slujba de sfintire a apelor sustinuta de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Potrivit acestuia, cei ce au adus crucile la mal au primit „un pachetel cu calendare, icoane si cativa banisori”.

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului a mentionat ca „femeia va primi si crucea, daruri a primit deja”, adaugand ca „hotul a fugit, ca nu l-a mai vazut nimeni”.