Cazul Alexandrei face inconjurul Europei. Presedintele Parlamentului European: Vocea Alexandrei Macesanu, care cere in zadar ajutorul, indurereaza nu doar Romania, ci intreaga Europa!

8

Presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, afirma ca vocea Alexandrei Macesanu care cere in zadar ajutorul la numarul 112, indurereaza nu doar Romania, ci intreaga Europa. Sassoli spune ca politicile impotriva violentei la adresa femeilor trebuie sa se afle in centrul politicilor europene.

Loading...

”Vocea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, care cere in zadar ajutor la numarul de urgenta, indurereaza nu numai Romania, ci intreaga Europa. Punerea in aplicare a unor politici din ce in ce mai eficiente impotriva uciderii femeilor si a violentei impotriva femeilor va trebui sa fie o prioritate a actiunilor politice si institutionale europene. in numele Alexandrei si al tuturor victimelor!”, a scris David Sassoli pe pagina sa de Facebook, distribuind un articol din La Repubblica, in care este si inregistrarea audio a apelului fetei la 112.