Monstrul din Caracal, Gheorghe Dinca, a povestit cu lux de amanunte ce a facut cu Alexandra! Dezvaluirile cutremuratoare ale primului avocat al criminalului din Caracal!

6

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, a povestit, la emisiunea „Marius Tuca Show” de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Macesanu. Acesta a sustinut ca nu a violat-o si ca au dormit in acelasi pat in noaptea respectiva.

Loading...

„A declarat ca in timp ce circula cu masina personala, i-a facut semn sa opreasca, Alexandra i-a facut semn sa o ia cu masina de la Dobrosloveni la Caracal si a efectuat acest transport, a avut niste discutii in masina in care inculpatul a incercat sa se apropie de Alexandra, a tras niste apropo-uri, a avut discutii referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discutii directe, ci niste apropo-uri in acest sens si i s-a oferit si niste sume de bani si ea a refuzat. A oprit masina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat in spate, a lovit-o, a avut momente de inconstienta. Ce pot sa va spun e ca a ramas sprijinita cu capul de bancheta de fata si el a revenit la volan si s-a dus acasa. Dânsul nu spune ca a violat-o. Noaptea a ramas acolo, toata noaptea. Au dormit in acelasi pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan (foto jos), primul avocat al lui Gheorghe Dinca, potrivit sursei citate.

Aparatorul spune ca, potrivit declaratiei lui Gheorghe Dinca, acesta sustine ca nu a violat-o pe Alexandra Macesanu, desi in discutia acesteia cu operatorul de la 112, ea asa a sustinut.

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat ca nu a detinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra si nu a intretinut raporturi seuale cu aceasta. S-a trezit dimineata, a plecat la piata, ea i-a dat un biletel pe care se mentionau medicamentele, avea niste medicamente pe care le lua in mod frecvent, i-a spus ce sa cumpere. A fost in Caracal la piata si la Craiova. A venit, a gasit-o pe Alexandra cu telefonul in mâna, moment in care dânsul s-a infuriat si a lovit-o. A lovit-o, o singura lovitura declara ca a aplicat si, in urma loviturii, a cazut cu capul de podea si, in acel moment, a urmat o perioada de agonie. Dânsul spune ca a incercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reusit si a constatat decesul si a declarat ca a decis sa o incinereze in butoiul din curte. De la ora 2 pâna seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”, a completat Alexandru Bogdan.