Bilant oficial. 33 de cadre medicale au murit pana acum din cauza Covid-19

13

Grupul de Comunicare Strategica a publicat numarul cadrelor medicale care au murit dupa ce s-au infectat cu Covid-19. 33 de oameni si-au pierdut viata incercand sa salveze alti pacienti, in spitalele din Romania.

Pana in data de 27 octombrie 2020, un numar de 3847 cadre din randul personalului medical ( medici, asistenti medicali, ambulantieri si infirmieri) au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Au fost inregistrate si 33 decese in randul aceluiasi personal medical, informeaza GCS, in ultimul raport intocmit.

Loading...

Luni, pe 26 octombrie, a fost anuntat decesul un cadru medical din judetul Olt. O asistenta care lucra pe sectia de boli interne a Spitalului Bals din judetul Olt a fost rapusa de Covid-19, la doar 47 de ani. Activitatea sectiei a fost suspendata timp de 7 zile, alti sase colegi ai femeii fiind depistati pozitiv.

si sefa Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Fetesti a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea 48 de ani. Medicul Mioara Neagu, şef al Unitaţii de Primiri Urgenţe (UPU) Feteşti, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus, la Spitalul Colentina din Bucureşti, la varsta de 48 de ani. Doctorul nu avea comorbiditati si a primit si tratament cu Remdesivir si Tocilizumab.