Andrei Valentin Stoican: Alianta Recuzita il lanseaza in campanie pe „independentul” Agamita Dandanache!

21

Trasi pe sfori, Ponta si Tariceanu trag din nou electoratul pe sfoara.

Loading...

Andrei Valentin Stoican, candidatul la presedintie al Miscarii Nationale Romane, ironizeaza acid alianta electorala Pro Romania-Alde, pe liderii acesteia si pe candidatul scos din joben pe post de independent: „Dupa o cariera politica in care, si Victor Viorel, si Calin Constantin Anton – trasi pe sfori – i-au tot tras pe altii pe sfoara, au decis ca a venit momentul sa se minta reciproc si amandoi pe romani.

Au pus, deci, de-o alianta electorala care, sustinand candidatura unui actor… independent, nu poate fi numita decat Alianta Recuzita. Ce alt „sprijin logistic” i-ar putea da Pro Romania si Alde unuia care s-a decis sa joace sceneta candidaturii la presedintie, singura care ii lipsea din repertoriul politic.

Nu va trece mult timp pana cand cei doi, Ponta si Tariceanu, se vor ridica de pe fotoliile de spectatori si se vor napusti in scena, vor intrerupe gargara catindatului independinte, vor declara falimentul si il vor lua la bastoane pe acest Agamita Dandanache ca sa le restituie investitia”.