Concluzia lui Oreste Teodorescu, dupa cele doua „dezbateri”: „Ne place sau nu, dar asta e realitatea romaneasca… anormala!”

87

Jurnalistul Oreste Teodorescu a concluzionat pe pagina personala de Facebook, dupa dezbaterile celor doi candidati la presedintie, ca nici una dintre conferintele de presa nu a adus ceva nou, interesant, hotarator in alegerea viitorului presedinte.

„Doua intalniri mediatizate in paralel… ne place sau nu, dar asta e realitatea romaneasca… anormala! Avem un grup politic arondat valorilor occidentale si nord atlantice care il sustine pentru al doilea mandat pe Klaus Iohannis si o grupare cu nostalgii comunistoid-autoritariste, reprezentat de Dragnea si mostenit de Dancila, anti occidentala si evident pro euroasiatica! Asadar putem spune ca inca avem “doua Romanii”, ceea ce este profund eronat…Consider ca nici una dintre conferintele de presa nu a adus ceva nou, interesant, hotarator in alegerea viitorului presedinte.
Klaus Iohannis a fost perfect credibil si competent in costumul prezidential, iar doamna Dancila, in ciuda efortului monumental de a sta doua ore in fata intrebarilor jurnalistilor, nu a gasit nici macar un predicat notabil in jurul caruia sa capitalizeze politic! Sper ca in Romania normala, daca o vom apuca vreodata, nivelul intalnirii dintre urmatorii candidati la cea mai inalta functie in stat, din 2024, sa fim contemporanii unei adevarate confruntari, adica dezbatere! Pe 24 Noiembrie, voi alege Romania normala!”

Loading...