Oreste Teodorescu: Ultimul congres PSD ne arata ca singura resursa a acestui nefericit partid a ramas inselaciunea

44

Jurnalistul Oreste Teodorescu analizeaza in aceasta seara la emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus cel mai recent congres al PSD.

„Ultimul congres PSD ne arata inca o data, clar ca lumina zilei ca singura resursa a acestui nefericit partid a ramas inselaciunea! Cum am putea noi sa-l credem pe Ciolacu ca aceasta adunatura de interese exclusiv legate de banul public va deveni un partener politic in lupta impotriva corupției si a abuzurilor, ca respira valori europene si nord atlantice si ca si-a insusit marile erori din epoca Dragnea, când toţi cei 17 lideri care formeaza noua echipa de conducere a PSD au fost locotenenţii mustaciosului cu haine vargate?

Loading...

Dar poate cea mai evidenta proba ca partidul lui Ciolacu este fix acelasi partid al lui Dragnea este strategia Gabrielei Firea, astazi prim Vice presedinte , care candideaza fugind de sigla partidului care ii ingreuneaza pasul saltaret! Tot stuf-ul ei de campanie stie ca lumea s-a saturat pana peste cap de ticalosilor acestui partid si incearca o pacaleala de Obor, de parca Firea e doar primarul in funcție, nu si al doilea om ca importanta in PSD…

si ca aparenta de schimbare in partid sa poata pacali cât mai mulți naivi, a fost scos sa latre in public, vestitul cap de guma, Codrin Stefanescu. Cu ochii rosii si Bale inspumate pe la colțul buzelor subțiri, fostul valet al lui Dragnea face o adevarata criza de isterie deplângând distanțarea de linia trasata de liderul maxim, momentan ținut la racoare…

In fine, vom trece prin subiectele fierbinți ale momentului impreuna cu Mihai Chirica, Mario de Mezzo, Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu.