Afacerea imobiliara de la marginea Bucurestiului cu iz penal. Primarul din Chiajna ii da nepotului un teren din fondul primariei!

1445

Actualul primar Mircea Minea i-a facut cadou nepotului sau Ilie Florin Adrian un lot de teren de 300 mp. inainte de terminarea celui de al 6 lea mandat, dupa 24 de ani de cand actualul primar conduce comuna ca pe propria sa feuda, Minea a vrut sa isi stie rudele la adapost. El i-a dat in folosinta gratuita nepotului sau, fiul verisoarei sale primare Cristina Ilie lotul de casa, in baza legii 15/2003, scrie chiajna.info.

Saptamana trecuta, Mircea Minea a promovat un proiect de hotarare in Consiliul Local si a acordat mai multor familii de tineri loturi de teren din fondul primariei pentru construirea de casa.

Loading...

Daca ne uitam pe anexa Hotararii regasim, la ultima pozitiei si pe ruda primarului. Chiar daca acesta nu indeplineste conditiile pe care le presupune legea, acest lucru nu l-a impiedicat pe actualul edil sa il bage pe nepotul sau intre familiile care vor fi improprietarite. Este drept, Ilie Florin Adrian nu a pare printre primii, ci ultimul. Probabil, asa a crezut conducerea primariei ca va trece neobservat numele rudei sale.

Acest caz reprezinta o incalcare flagranta a legii. Se pare ca lui Mircea Minea nu ii pasa nici de DNA, nici de alte autoritati ale statului. Conflictul de interese se vede din avion, iar institutiile ar trebui sa se sesizeze. Primarul nu se poate ascunde in spatele Hotararii de Consiliu Local, el fiind cel care a promovat acest proiect si a pus cu mana lui pe lista familiile care vor primi loturile de teren.