Pe principiul „tara arde si baba se piaptana”. Primarul Minea din Chiajna a mai alocat alte 4.5 milioane de lei echipei de fotbal in timpul starii de alerta!

33

Mircea Minea a mai alocat 4. 5 milioane de lei clubului Concordia Chiajna in timpul starii de alerta, dupa ce in luna martie, atunci cand Romania era in stare de urgenta, acesta a virat 5 milioane de lei clubului, scrie chiajna.info.

Primarul comunei Chiajna a alocat din nou bani de la bugetul local clubului de liga a doua, Concordia, desi necesitatile comunei sunt altele. in timpul starii de alerta, Minea a alocat pe parcursul mai multor luni 4.5 milioane de lei.

Loading...

In data de 10 aprilie acesta a transferat 2 milioane de euro. A doua transa a fost alocata in data de 3 iulie anul curent. Atunci au fost virati clubului un milion de lei. Ultima transa a fost alocata in data de 21 august, cand s-au platit 1,5 milioane lei.

De la inceputul anului si pana acum, Concordia Chiajna a primit de la buget 9.5 milioane de lei. O suma imensa pentru bugetul unei comune, care nu are o gradinita noua, o scoala noua si care are infrastructura de apa la nivelul anilor 90.

In luna martie, autoritatile nu au suflat nicio vorba. Au incercat sa ascunda faptul ca au facut aceasta injectie financiara in clubul de fotbal, dar noi am aflat si am facut public acest lucru. Dupa ce informatia a fost preluata si de presa centrala, presedintele clubului, Cristian Tanase, a recunoscut intr-un interviu acordat liga2.prosport.ro, faptul ca s-a primit suma de 5 milioane de lei, dar a precizat ca:

”Daca Primaria Chiajna s-a ocupat de clubul sportiv, care e o mandrie, nu cred ca este o nenorocire. E o meschinarie sa folosesti asa ceva in scop politic!”

Dupa ce lucrurile s-au linistit, primarul a lasat sa treaca timpul si a mai alocat noi transe de bani, fara sa prezinte public acest lucru. Sfidand flagrant principiul transparentei, primaria nu a comunicat nicio informatie privind alocarea de noi sume de bani catre clubul de liga a doua. Desi activitatea sportiva a fost oprita cateva luni, desi cheltuielile s-au diminuat automat, clubul primeste sume generoase de bani de la buget.