Adevarul despre noul sef al Jandarmeriei Romane! Ministrul Fifor si-a pus „fratele” din loja masonica la sefia Jandarmeriei Romane!

19

Generalul Constantin Florea, fost prelucrator prin aschiere, noul sef al Jandarmeriei Romane, Mihai Fifor, ministru interimar de Interne si subprefectul de Dolj, Cristian Marian sovaila, se afla in sfera de influenta a controversatului afacerist Marian Petcu, si acesta mason, dezvaluie Newsweek Romania.

Loading...

Ministrul Mihai Fifor a intrat in masonerie in 2008, unde a fost introdus de catre afaceristul Marian Petcu, recunoscut in Oltenia drept un mason influent. Fifor a fost initiat in Loja Armonia, apoi s-a transferat la Loja Basarab, unde staroste era nimeni altul decat Petcu. De acolo, si-a luat transferul catre o loja din Bucuresti, care reuneste mai multi parlamentari. Tot din Loja Basarab face parte si generalul Constantin Florea.

Insa nici Fifor si nici generalul Florea nu si-au declarat apartenenta la masonerie in declaratiile de interese. Complet ilegal: masoneria este o organizatie non-guvernamentala si apartenenta la o astfel de organizatie se declara. in functie de motivele omisiunilor din declaratiile de avere si/sau interese, sanctiunile pot fi de la o amenda aplicata de Agentia Nationala de Integritate pana la dosar penal.

Agentia Nationala de Integritate, cea care ar trebui sa se autosesizeze in astfel de cazuri, pare ca nu mai are capacitate de reactie.

Constantin Florea a fost seful Jandarmeriei din Craiova. El are o relatie aparte cu ministrul Mihai Fifor, dar si cu subprefectul Cristian Marian sovaila. Ultimul a fost adus in masonerie chiar de Florea. Cei trei masoni sunt prieteni la catarama.