Viceprimarul USRPLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

95

Premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, o motocicletă custom Yamaha 2YL, a fost câștigat de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu.

Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, 7 august, iar biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă de băiatul solistului de la trupa Urma. La tombolă au participat toți cei care au cumpărat tricoul oficial al festivalului.

Loading...

Festivalul a fost organizat cu ajutorul unei finanțări de 40.000 de lei de la bugetul local, decizia fiind votată votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni.

Ulterior, viceprimarul Teodora Munteanu a anunțat pe Facebook ca a gresit ca a acceptat premiul.

„Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator. Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii. Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.

Așa cum am anunțat deja, am făcut astăzi această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine. Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale”.