Oana Pellea a izbucnit: Votul meu a fost tradat si batjocorit de catre domnul Iohannis si de catre cei de la Putere. Speranta mea a obosit

71

Actrița Oana Pellea afirmă, într-o postare pe Facebook, că votul ei „a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere” și spune că s-a săturat să vadă „oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”.

Postarea integrala

„Imi iubesc tara dar nu mi iubesc guvernantii. Pacat de tara asta frumoasa. Consider ca traim un moment profund nefast pentru Romania.Am sperat intr o Romanie democratica, civilizata, europeana. Am fost dezamagita, tradata, mintita. Votul meu a fost dat raului cel mai mic…Votul meu a fost tradat si batjocorit de care domnul Iohannis si de catre cei de la Putere.
Speranta mea a obosit. Speranta mea si a altora…De 31 de ani …de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie…se pare ca degeaba…

Loading...

Ma retrag in profesia mea. In cartile mele…in tara din inima mea ( care se numeste tot Romania)…in visul meu ca intr o zi … acest Pamant superb numit Romania…va avea conducatori care vor iubi aceasta Tara.
M am saturat sa vad oameni marunti care se lupta penibil pentru Putere calcand in picioare o tara obosita, mintita, furata, bolnava, tradata,epuizata.

Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si …atat.
Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust.
Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti”.