Ministrul de Interne, Mihai Fifor, surprins la scaldat in jacuzzi cu un sef din Politie: „Nu vad ce e in neregula”

15

Jurnalistii de la Newsweek Romania au dat publicitatii, luni, imagini in care ministrul de Interne, Mihai Fifor, apare intr-un jacuzzi alaturi de adjunctul Inspectoratului de Politiei Arad, Nicolae Batrin. „Nu vad ce e in neregula”, a comentat Fifor imaginile.

Loading...

Comisarul sef de politie Nicolae Batrin, adjunctul Inspectoratului de Politiei Arad, a fost la bai cu senatorul PSD Mihai Fifor, actualul ministru interimar la Interne. Cei doi au fost acompaniati de un alt politician, doctorul Liviu Tuturici, de la ALDE Arad, scrie Newsweek Romania.

Realtia dintre comisarul sef Nicolae Batrin si ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, nu este deloc intamplatoare. Surse din cadrul Politiei Romane sustin, sub protectia anonimatului, ca adjunctul Batrin spera sa fie numit la sefia inspectoratului in locul comisarului sef de politie Ioan Marcu Tamas, cu ajutorul ministrului Mihai Fifor.

Luni, inainte de sedinta CEX, Fifor a comentat acru aceasta imagine. El a sustinut ca era in piscina cu politistul Batrinu.

„Hai sa vorbim de imaginile din piscina! Cu mare placere! Eu va spun ca eram in piscina, la Arad. Eu discut despre oameni cu care sunt prieten de ani de zile si despre faptul ca la vremea respectiva nu eram ministru, nu eram membru al Guvernului. Nu vad ce e in neregula sa ai prieteni si ce e in neregula sa ai prieteni si ce e in neregula sa mergi la o piscina. Daca dvs credeti ca e ceva de condamnat, atunci va rog sa imi spuneti ce anume. Repet, la vremea la care acea poza a fost facuta, nu eram membru in guvernul Romaniei. Eram pur si simplu un prieten si un coleg cu cei pe care ii vedeti in guvern…”, a sustinut Mihai Fifor.

Intrebat daca Batrinu va fi promovat in functie, Fifor a raspuns: „Nu s-a pus niciodata aceasta problema”.