Ciuma rosie s-a reactivat si e mai agresiva decat Coronavirusul

7

In timp ce romanii mor pe capete si stau ingrijorati in spatele ecranelor pentru a urmari ce se intampla in Romania si in lume cu pandemia de coronavirus, PSD-istii isi fac reclame agresive cu ce masuri ar trebui luate. Unde sunt spitalele regionale? Asta, desi trei ani de zile au fost la conducerea tarii si, in loc sa faca spitale si sa imbunatateasca sistemul sanitar, au spart banii pe pensii speciale si investitii de pomina.

Nu e greu nimanui sa-si reaminteasca despre preocuparea PSD-ului de a schimba legile justitiei, ori de grija de a scoate infractorii din puscarii. Mai mult de atat, cine era disperat de a acapara toate institutiile ce misca in Romania pentru propria clientela politica? Una peste alta, totul a culminat si cu agresiunea fizica asupra propriilor cetateni, care s-au adunat cu zecile de mii in 10 august 2018 ca sa protesteze in Piata Victoriei fata de regimul nedemocratic spre care ducea Romania, Dragnea si restul infractorilor. Ei isi dadeau legi pentru a fura si a scapa de puscarie nu aveau masuri pentru sanatatea oamenilor. Toate aceste intr-un spectacol al dezinformarii si manipularii sustinut constant la marile trusturi media, detinute de beneficiarii legilor PSD puscariasi. Pentru toate aceste si multe altele PSD-ul si-a castigat denumirea de „ciuma rosie”.

Loading...

In timp ce in Romania s-au raportat deja 26 de morti de coronavirus si tara este in stare de urgenta, „ciuma rosie” revine mai agresiva ca oricand si se lupta sa recastige puterea prin propaganda mincinoasa pe internet si pe principalele canale TV aservite PSD. In ultimele zile curg demisiile pesedistilor de la directiile sanitare judetene, iar pe internet circula agresiv tot felul de mesaje lipsite de scrupule ale liderilor social-democrati, apropiati ai puscariasului Liviu Dragnea. Oamenii astia se cred imuni nu doar la justitie, ci si la coronavirus si nu au invatat absolut nimic… nu le pasa de oameni, ci de oamenii lor, scrie romaniaonline.info.