Medicul premierului Netanyahu, despre medicamentul minune anti-COVID din Israel: „Dupa 5 zile, 29 din 30 de pacienti erau acasa”

59

Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a vorbit intr-o interventie la Digi24, despre medicamentul minune anti-COVID, testat de doua echipe de medici si cercetatori din Israel.

Doua echipe de medici si cercetatori din Israel au anuntat ca au testat medicamentele care inving boala provocata de coronavirus in mai putin de o saptamâna, chiar si in cazul pacientilor aflati in stare critica. Testele preliminare au aratat ca 29 dintre cei 30 pacienti inclusi in studiu, care se aflau in stare moderata sau grava si carora li s-a administrat o pastila pe zi din medicamentul denumit EXO-CD24, s-au recuperat in cinci zile.

Loading...

„Acest medicament minune este un fel de proteina biologica, care se foloseste in cercetarea domeniului cancerului. Aceasta proteina calmeaza sistemul imunitar care se ataca si provoaca probleme mari respiratorii. Proteina este foarte ieftina si se face usor. Se aplica prin inhalatie, se introduce aceasta proteina in plamâni si aici s-a vazut minunea. Inhalatia a durat 3 minute si s-a constatat ca functioneaza pentru formele medii si severe. Se trateaza bolnavii cu formele grele si critice, nu cei cu forme usoare. S-a vazut ca in doar doua zile, rezultatele au fost extraordinare. Dupa cinci zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au facut testele au fost acasa, al 30-lea a fost dupa 7 zile acasa”, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, la Digi24.

„Se asteapta acum ca Ministerul Sanatatii din Israel ca aprobe continuarea acestor experimente pe alti 10 pacienti si urmeaza sa fie dat si placebo. Trebuie remarcat ca nu au fost niciun fel de efecte secundare. Daca o sa avem noroc, in doua luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalatie si vom putea trata boala”, spune medicul.

Pe de alta parte, medicul a precizat importanta vaccinului si a vaccinarii impotriva coronavirusului. „Mergeti sa va vaccinati, ca vaccinul poate sa salveze viata ta si a familiei, sa nu uitam ca asta e o colaborare intre vaccinuri si medicamente. Sa speram ca va fi un medicament minune, deocamdata e sub experiment”, a conchis acesta.