Detalii uimitoare scoase la iveala de jurnalistii americani despre Simona Halep!

66

Jurnalistii americani scot la iveala detalii mai putin stiute din adolescenta Simonei Halep. Campioana noastra a facut mari sacrificii pentru a avea succes in tenis. Presa de peste ocean a descoperit cu uimire cat de matura a fost Simona inca de cand era mica si cat de mult a putut sa creada in visul sau.

Loading...

„Simona Halep a pus pentru prima oara o racheta in mana cand avea patru ani. La 14, a decis sa isi dedice viata tenisului. La 16, si-a parasit familia, care traia in Constanta, pentru a se muta in Bucuresti, unde avea oportunitatea sa se antreneze mai bine. Tatal sau a poreclit-o „micul Rolex”, pentru ca, de la o varsta frageda, era extrem de constanta si i-a spus ca va castiga turnee mari.

La 17 ani, a avut o operatie de micsorare a sanilor, o procedura infricosatoare pentru orice adolescenta. Aceasta a durat 7 ore si a fost facuta pentru tenis, pentru a diminua durerile de spate si a o ajuta sa se deplaseze pe teren. Ca si copil, Halep era atat de timida incat se temea si sa vorbeasca la telefon. Ulterior, i-a fost extrem de greu sa stea in fata camerelor tv si sa vorbeasca, dar s-a fortat sa faca fata si acestei provocari”, noteaza newyorker.com, pentru ca apoi sa vorbeasca despre cat de profesionista a fost marea noastra campioana inca de cand era o pustoaica: „in fiecare zi mergea la sala de forta, pentru ca a inteles ca trebuie sa compenseze prin forta lipsa inaltimii. Cand prietenii ei mergeau la petreceri, ea se ducea sa se culce. Iar rezultatele nu au intarziat: a castigat Roland Garrosul, la juniori, la varsta de 17 ani, in 2008”.

Devenita intre timp una dintre marile vedete din tenisul mondial, constanteanca incearca sa isi apere titlul la Roland Garros.