Aproape 500 de locuri de munca pentru romani in strainatate! Cele mai multe oferte sunt din Olanda si Germania! Vezi daca te califici

12

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 462 locuri de munca vacante, cele mai multe in Olanda (163), Germania (124) si Austria (84).

Loading...

Potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Olanda cauta culegatori de fructe, culegatori flori, instalatori sanitari, de incalzire si aparate de aer conditionat, muncitori in sera de flori, muncitori in productia de rosii, muncitori necalificati in gradinarit, operatori la masini si utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesori bulbi de flori.

Germania are nevoie de bucatari, bufetieri, cameriste, chef de partie, chef de rang, commis de rang, commis de rang mic dejun, consultanti IT, demichef de rang, dezvoltatori software, electricieni, ingrijitori persoane varstnice in azil, instalatori instalatii sanitare, de incalzire si gaz, junior sous chef, lacatusi, manageri receptie, mecanici de proces – masini productie muluri, mecanic – masini de prelucrare a plasticului, manipulanti de marfuri, menajere, ospatari, operatori stivuitori, parchetari, preparatori de inghetata, receptioneri, sefi de echipa, specialisti in confectionare mobila, specialisti IT, tamplari si zidara.

Austria cauta electricieni, faiantari, instalatori sanitari si de incalzire, lacatusi mecanici in constructii, montatori de mobila, operatori CNC, reactJS frontend developer, stivuitoristi, tamplari productie de mobilier, tamplari de ferestre.

Alte tari care ofera locuri de munca prin EURES sunt Norvegia (48 locuri de munca pentru antrenor de gimnastica ritmica, electrician, instalator, mecanic auto, ospatar, tinichigiu auto, vopsitor auto), Spania (17 locuri de munca pentru tehnician mecanic si electric la intretinere echipamente, turnator modelier), Slovacia (12 locuri de munca pentru sticlar) Danemarca (8 locuri de munca pentru horticultor/inginer agronom, manager de ferma, manager de productie), Belgia (5 locuri de munca pentru lucrator in agricultura) si Slovenia (1 loc de munca pentru programator).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca din raza de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.