Scandal monstru in sectorul 2! Echipa dreptei unite, denuntata penal

19

Pe ultima suta de metri, cand disperarea atinge cote alarmante, politicienii apeleaza adesea la mijloace josnice pentru a incerca sa mai smulga cateva procente. Este si cazul candidatului USR-PLUS, sustinut de catre PNL, din Sectorul 2.

In noaptea de miercuri spre joi, echipele „dreptei” au impartit materiale de propaganda electorala defaimatoare si calomnioase la adresa candidatului PSD, Dan Cristian Popescu. Ca sa sublinieze inca o data relatia de vasalitate dintre PNL si USR-PLUS, cei ce le-au distribuit au fost chiar membrii de vaza ai filialei PNL Sector 2, condusa de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Loading...

Reactia celor de la PSD nu a intarziat insa sa apara si sa faca intregul joc murdar al dreptei sa capete conotatii penale.

„Am depus astazi plangere penala pe numele lui Claudiu Nicolescu, locul 5 pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul Local sector 2, sotul sefei DSP Bucuresti, Oana Nicolescu si finul ministrului Educatiei, Monica Anisie. Acum 2 nopti, acesta a distribuit materiale de propaganda electorala cu un continut calomnios la adresa mea. Materialele au fost distribuite in sectorul 2 noaptea si in cursul zilei de ieri. Unicul beneficiar al acestui material mincinos si calomnios este candidatul USR PLUS pentru Primaria sectorului 2, care in loc sa ia act de aceasta mizerie, inventeaza in continuare fapte si ma acuza de lucruri care nu au nicio legatura cu persoana sau
activitatea mea, asa cum a facut in toata aceasta campanie. in fata organelor de cercetare penala voi proba aceasta plangere cu doi martori, care au discutat in acea noapte cu Claudiu Nicolescu si de asemenea cu imagini foto/video.

Aceasta actiune pusa la cale de filiala PNL sector 2 arata nu doar disperare, cu cateva zile inaintea alegerilor locale, dar este un bun prilej pentru locuitorii sectorului 2 sa se gandeasca de doua ori atunci cand pun stampila in cabina de vot. Astept o reactie din partea conducerii PNL, pentru ca asemenea actiuni nu fac cinste niciunui partid si niciunui candidat.

Chiar daca PNL nu are un candidat la Primaria sectorului 2 si doar sustine un individ aparut din buzunarul lui Barna, asta nu inseamna ca trebuie sa tolereze acest comportament golanesc al membrilor si candidatilor PNL sector 2”, au declarat cei de la Partidul Social Democrat, prin intermediul candidatului lor la primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Actiunea celor de la PNL vine pe fondul probabil al unei disperari, date fiind datele de cercetare sociologica care il situeaza pe candidatul USR-PLUS, sustinut de ei, la 7 procente in spatele candidatului Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu.