Cristian Tudor Popescu desfinteaza PSD: „Asta este un partid tribal. Observ ca Ciolacu face parte din acelasi trib cu Dancila, vorbeste acelasi dialect naucitor al limbii romane”

45

Cristian Tudor Popescu a declarat, miercuri seara, comentand sedinta CEX al PSD de marti noapte, ca PSD „nu se va reforma in veci”. „Este un un partid tribal”, a subliniat CTP.

Loading...

„Este un nonsens sa spui ca PSD este un partid nereformat. PSD nu se poate reforma, asa cum biserica nu se poate reforma. In Biserica nu este pobila decat schisma, reformarea nicodata. Acelasi lucru si la PSD.

PSD nu se va reforma in veci. Lupta pentru putere in interiorul PSD a fost intotdeauna mai puternica, mai violenta si mai crunta decat lupta PSD cu adversarii politci. Multora le este mai teama de colegi decat… Ii spunea Mitrea lui Nastase, ‘mi-e mai teama de tine decat de Basescu’.

Asta este un partid tribal. Observ ca Ciolacu face parte din acelasi trib cu Dancila, vorbeste acelasi dialect naucitor al limbii romane”, a declarat CTP la Digi24.

CTP a ironizat si moemntul in care Teodorovici il cauta prin sediul PSD pe „sobolanul” Mihai Fifor.

„Este imposibil sa fie un sobolan. Sobolanul este un animal inteligent. Fifor este un limax de gradina care se muta dintr-o gaura in alta.

PSD nu se va schimba, uitati-va ce oameni sunt acolo”, a declarat CTP la Digi24.