A murit Dumitru Tudor. Fostul impresar era internat cu COVID si avea plamanii afectati in proportie de 70%

31

Dumitru Tudor, fostul impresar, cunoscut „Ciorba”, a murit, joi, la varsta de 66 de ani, scrie Digisport. Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul romanesc, era internat in spital de la data de 9 martie, cand a fost diagnosticat cu COVID-19.

La doua saptamani distanta, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfantul Pantelimon, din București, anunta ProSport, care scrie ca fostul om de fotbal avea plamanii afectati in proportie de 70%.

Loading...

„Dupa un an in care credeam ca am scapat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Sa dea Dumnezeu sa scap cat mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, dupa ce a aflat ca a fost depistat cu COVID-19.

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari romani, dupa Revolutie. Acesta a fost jucator la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. Dupa retragere și in paralel cu cariera de agent, „Ciorba” a fost conducator și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumita ulterior Rocar, și Rapid.

Anul trecut, in luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat in Franta, mai scrie sursa citata.