Viorica Dancila, atac dur la Klaus Iohannis: „L-as lasa corijent pentru contributia la presedintia Consiliului UE”

8

Viorica Dancila este deranjata si nemultumita de prestatia presedintelui Iohannis privind presedintia Consiliului UE. Premierul l-ar lasa „corijent” pe presedintele Iohannis pentru modul in care s-a implicat in gestionarea presedintiei rotative a Consiliului European.

Loading...

”Am vazut ca domnul presedinte a laudat presedintia rotativa, dar cumva si-a asumat aceasta reusita, nu a spus nimic despre Guvern. Ma asteptam ca presedintele Romaniei sa faca referire si la activitatea Guvernului atunci cand a laudat presedintia UE a Romaniei. Contributia lui la aceasta presedintie rotativa este foarte mica. L-as lasa corijent (corigent – n.red.) pe domnul presedinte pentru cooperarea in timpul presedintiei UE. Nu am colaborat pe proiecte, nu am colaborat pe rezolvarea dosarelor. Sigur, el a fost informat, dar contributia a fost foarte mica”, a spus Viorica Dancila, la Antena 3.

„Finlanda se oferea sa ia presedintia rotativa, iar acum Finlanda vrea sa preia din expertii romani pentru presedintia sa”, a mai spus premierul.