Video. Asistentele se lupta cu un fost primar PSD care vrea sa sparga usa sectiei COVID. Ulterior, pacientul infectat a fugit din spital

19

Marian Sefu, fostul primar PSD din Scrioastea (Teleorman), a fugit din Spitalul Caritas din Rosiorii de Vede cand asistentele i-au spus ca este infectat cu Covid-19. In momentul in care asistentele s-au opus, el a incercat sa sparga usa.

Fostul primar PSD a batut cu pumnii si picioarele in usa sectiei Covid si a cerut sa fie lasat sa plece, in vreme ce doua asistente tineau de usa ca pacientul sa nu iasa de pe sectie si sa infecteze alte persoane.

Loading...

”Va rog sa va linistiti! Mergeti la salon. Cand vin rezultatele va spunem. Mai, Marian, potoleste-te! Intelege, suntem oameni. Domnul Sefu, va rugam sa va linistiti, ce naiba!”, strigau asistentele care incercau sa tina usa blocata.

La un moment dat, asistenta care filmeaza incidentul a observat ca barbatul a pus mana pe un scaun cu care loveste usa si le spune colegelor ei sa se fereasca: „Dati-va ca a luat scaunul! Da-te la o parte din usa”.

In cele din urma, Marian Sefu a reusit sa treaca de asistente si a fugit din spital, a notat Cronica de Teleorman.

In drum, el s-a oprit la o farmacie si a facut din nou scandal, pentru ca farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, dupa ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat intr-un taxi si a plecat acasa.

Marian Sefu este deja cunoscut pentru abuzurile la care s-a dedat in Teleorman de-a lungul timpului,arata Aktual24.