Victor Rebengiuc a rabufnit si l-a pus la punct pe un securist PSD, dupa moartea lui Stanoeivici: „Planeta e bolnava si ascultam fel de fel de fosti securisti care vin si spun ca nu e bine sa fie stare de alerta”

238

Actorul Victor Rebengiuc a avut o replica dura, la Romania TV, la adresa lui Daniel Savu, fost senator PSD, care critica ataca violent decizia Guvernului de a prelungi starea de alerta.

“Traim o pandemie, este peste tot, in toata lumea, planeta e bolnava in momentul de fata, si toti trebuie sa luptam pentru a scapa de aceasta nenorocire. De ce sa nu ascultam niste oameni care au posibilitatea sa ne dea niste sfaturi bune, pentru ca sunt specialisti in domeniu? In schimb, ascultam fel de fel de fosti securisti care vin si spun ca nu e bine sa fie stare de alerta. Cum vine treaba asta?”, a spus Rebengiuc in direct la Romania TV.

Loading...

In studio se afla si Daniel Savu, fost ofiter al SRI si fost senator PSD. Savu nu a mai avut nicio replica la adresa celor spuse de Victor Rebengiuc.

Rebengiuc a mai spus ca este o stire falsa ca Bogdan Stanoeivici a murit din cauza nosocomialelor.

“Multa lume a trecut prin asta, asta e exprimarea buna, nu a ramas acolo. E o boala pe care o cauti. Daca nu o cauti, nu o gasesti. Ea te gaseste chiar daca te protejezi. Eu am stat linistit acasa, nu m-am bagat in multimi si virusul tot a dat de mine, desi m-am ascuns cat am putut. Am avut doua saptamani de carantinare la domiciliu si asta a fost. Cu medicatia care mi s-a dat am trecut peste. El (n.r Bogdan Stanoeivici) a cautat chestia asta, cred ca este o stire falsa ca a murit din cauza nosocomialelor. Ca ar trebui sa moara toti cei care se infecteaza cu asa ceva in spitale”, a mai spus actorul, conform Aktual24.