Viceprimarului sectorului 2, Dan Cristian Popescu, anunt in premiera pentru Bucuresti: Locuitorii sectorului beneficiaza de taxa zero la gunoi! Au de indeplinit o singura conditie

5

Primaria sectorului 2 anunta ca sprijina asociatiile de proprietari in vederea amplasarii ghenelor exterioare pentru colectarea plasticului, cartonului, hartiei si metalului (asa numita „fractie uscata” a deseurilor). Subventia acordata de Primarie este de pana la 6.000 de lei.

Proiectul a fost anuntat pe pagina de Facebook viceprimarului sectorului 2, liberalul Dan Cristian Popescu.

Loading...

„Este un proiect pe care l-am initiat acum o luna si ma bucur pentru ca cei mai multi dintre consilieri au inteles importanta lui si l-au votat. Pentru a implementa cat mai repede si mai ales in conditii de legalitate colectarea selectiva, trebuie sa venim in intampinarea cetatenilor si sa ii ajutam. La initiativa mea, in sectorul 2 deja colectam selectiv aproape toate tipurile de deseuri menajere.

De asemenea, locuitorii sectorului beneficiaza de taxa zero la gunoi cu conditia sa colecteze selectiv cel putin 25% fractie uscata din intreaga cantitate de gunoi produsa. Subventia pentru ghenele exterioare este doar o continuare a demersurilor incepute pentru un sector curat si modern”, a declarat viceprimarul Popescu.