Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu anunta ca Sectorul 2 este pregatit pentru Euro 2020!

8

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, se arata nerabdator pentru evenimentul sportiv al anului care este Campionatul European de Fotbal. De altfel, cele patru partide desfasurandu-se chiar in Sectorul 2.

Loading...

Cu toate ca mai sunt doar cateva luni pana cand Bucurestiul va fi gazda celui mai important eveniment de la summitul NATO din 2008, edilii Capitalei nu par deloc preocupati. Singurul care pare a fi constient de importanta evenimentului este viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Dan Cristian Popescu se arata incantat de sansa pe care o are Bucurestiul si de faptul ca toate meciurile se vor desfasura chiar in sectorul 2, aratandu-se nerabdator si chiar salutand echipa nationala a Austriei si pe cea a Ucrainei, formatii ce vor evolua cu siguranta pe Arena Nationala.

Contactat telefonic pentru a vedea cat de pregatit este cu adevarat Sectorul 2 pentru a ii primi pe cei aproape 200.000 de fani asteptati din toata Europa, viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a declarat: ”Euro 2020 la Bucuresti va fi un eveniment incredibil de important. Pentru cateva saptamani lumea va fi cu ochii pe noi; este o provocare iar noi, in sectorul 2, vom fi pregatiti de organizarea turneului.(…) Nu pot sa vorbesc despre stadionele sau de metroul promis de fostul guvern PSD, pot sa va spun doar ce am facut noi la nivel local. Noi suntem pregatiti. Toata zona Parcului National si a strazilor adiacente este in curs de amenajare si va fi cu siguranta gata pana la startul Euro 2020”.

Intrebat despre sansele bucurestenilor de a ii vedea pe Arena Nationala pe tricolori, viceprimarul Dan Cristian Popescu, un cunoscut microbist, s-a aratat optimist: “Urmeaza doua finale pentru noi. O sa fie foarte greu. Mai ales meciul cu Islanda. Dar sunt foarte convins ca ne vom califica. Mirel Radoi a demonstrat ca poate sa motiveze jucatorii si sa obtina rezultate fantastice, arata DCnews.ro.

Euro 2020 va fi a 16-a editie a turneului final european si va aniversa, totodata, 60 de ani de la fondarea competitiei. Pentru prima oara in istorie, turneul final va fi gazduit de 12 orase si se va desfasura intre 12 iunie si 12 iulie. La Bucuresti, pe Arena Nationala, in sectorul 2, vor avea loc patru meciuri, trei din faza grupelor si o optime de finala. Pana in prezent se cunosc doar doua dintre echipele ce vor evolua pe Arena Nationala din Bucuresti, aceastea fiind reprezentativele Austriei si Ucrainei. Nationala Romaniei poate sa se califice pentru turneul final si poate disputa meciurile la Bucuresti, daca reuseste sa treaca, in martie, de meciurile de baraj.