Vicepresedintele SUA, Mike Pence, i-a dat cu flit premierului Dancila! Premierul vrea sa se intoarca mai repede in Romania!

4

Vicepresedintele SUA Mike Pence nu se va mai intalni cu premierul Viorica Dancila, conform unor surse oficiale citate de Digi24. Intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, conform programului Vioricai Dancila. Intalnirea lui Dancila cu Pence nu a fost niciodata confirmata de partea americana. Doar Guvernul Romaniei a lasat sa se inteleaga ca va fi o astfel de intilnire.

Loading...

De asemenea, Viorica Dancila ar vrea sa renunte la restul programului si s-ar putea intoarce mai repede in tara. Premierul trebuia sa stea in SUA pana duminica iar pe parcursul urmatoarelor zile programul sau cuprindea intalniri cu liderii comunitatii evreisti, dar si cu secretarul general adjunct al ONU. Viorica Dancila avea planificat vineri si un interviu pentru New York Times si o discutie cu oamenii de afaceri din SUA.

In cadrul vizitei din Statele Unite, Viorica Dancila s-a intalnit cu primarul din Jersey, cu reprezentantii Bancii Mondiale si cu secretarul american pentru Energie, Rick Perry. La intalnirea cu secretarul american a fost semnat si un contact de cooperare in domeniul nuclear civil. Rick Perry a postat mai multe poze pe Twitter dupa intalnire, insa a uitat sa o mentioneze si pe Viorica Dancila, fiind mentionata doar Ramona Manescu, ministrul afacerilor externe.