Vergil Chitac da cartile pe fata: „Fapte, nu vorbe! Toata lumea stie ca actualul primar nu face altceva decat sa continue sa vanda orasul”

24

„Fapte, nu vorbe! Toata lumea stie ca actualul primar nu face altceva decat sa continue sa vanda orasul bucata cu bucata, indeplinind astfel misiunea predecesorului si, totodata, idolului sau”, a afirmat senatorul PNL Vergil Chitac intr-o postare publicata pe pagina sa de Facebook.

„Intr-o singura sedinta a Consiliului Local, cea din 30 iunie, ni s-a atras atentia ca s-au vandut ilicit trei terenuri. in ciuda suprafetelor ce par neinsemnate la prima vedere, va rog sa fiti atenti ce implicatii au:
– 22 mp in Mamaia, beneficiar fiind un domn Cusu care detine un chiosc chiar in buza plajei. Argumentatia ar fi ca cei 22 mp ar fi singura cale de acces la chiosc. Ciudat cum, brusc, dupa 30 de ani, a aparut o astfel de problema. in realitate, domnul Cusu se pregateste sa ridice chiar pe plaja un hotel cu 4 etaje, iar cei 22 mp ii sunt necesari pentru a avea un etaj in plus!
– 79 mp pe strada Pescarilor 35A, catre domnul Pufleanu. Precum in primul caz, si aici ar putea fi amenajata o zona verde, dar domnul Pufleanu, care detine un teren amplasat (se pare) chiar pe faleza, nu ar fi putut construi pe el pentru ca nu avea acces la calea publica si deschidere suficienta.
– 100 mp pe strada Traian (Piata Ovidiu), pentru numitul Memis Onur Celik, fiu de fost consilier judetean, care ar fi putut cumpara doar in anumite conditii, pe care sigur nu le indeplineste.
in doua dintre cazuri, terenurile sunt vandute direct, deci nici macar in cadrul unei licitatii! Vanzarea trebuie sa se realizeze – CEL MULT – in interesul public, al comunitatii, nu ca sa-si faca hoteluri sau blocuri prietenii primarului.

Loading...

Noi luam din nou atitudine in fata negocierilor dubioase ale Primariei Constanta care jefuiesc orasul. Am initiat demersurile de anulare. Aveti incredere!”, a mai afirmat parlamentarul, candidat la primaria Constanta.