Vergi Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, da cartile pe fata despre pactul cu USR

35

S-a tot vehiculat, la nivel local, ca PNL nu doreste o alianta de dreapta, in vederea indepartarii PSD de la conducerea urbei. Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, face lumina, transmite replicaonline.

„Vreau sa lamuresc o data pentru totdeauna problema aliantei PNL-USR pentru Constanta. Observ ca domnul Stelian Ion continua sa lanseze in spatiul public ideea conform careia nu exista deschidere din partea PNL privind aceasta alianta, lucru pe care il gasesc inacceptabil si profund nedemn pentru un om care are pretentia de a castiga increderea electoratului.

Loading...

Cred ca oamenii s-au saturat de acest meci de judeteana de tipul na-ti-o tie, da-mi-o mie, al carui rezultat este evident in dezavantajul lor. Am spus in nenumarate randuri si prin toate caile posibile ca eu si PNL suntem deschisi la dialog si ca am avut intalniri si chiar o intelegere cu domnul Stelian Ion la un moment dat. Din pacate, domnia sa a decis sa rupa unilateral si „barbateste” acel pact, vazand probabil cum sondajele imi sunt net favorabile, iar candidatura domniei sale este pusa in pericol. Jocul mediatic pe care il face in aceste zile este dezonorant si, trebuie s-o spun, favorabil celui mai mare rau care i s-a intamplat Constantei in ultimii 20 de ani, rau pe care domnia sa il condamna, declarativ cel putin, de cate ori are ocazia.

Usa mea si a PNL ramane deschisa, pentru ca aici vorbim de interesul Constantei. Dar calcati in picioare nu ne vom lasa, asta e clar. Din fericire, in curand vine momentul alegerilor, iar atunci toata lumea va avea in fata realitatea in toata splendoarea ei.

Acestea fiind spuse, este ultima mea interventie pe acest subiect. Sunt sigur ca in septembrie, indiferent de formula in care ne vom prezenta, Constanta va redeveni cu adevarat puternica. Aveti incredere!“, a precizat Vergil Chitac pe pagina de Facebook.