Valeriu Nicolae dezvaluie „cat ne costa lichelismul”. Pieleanu, portavocea televiziunilor de propaganda, incaseaza 68.000 euro pe luna

90

Valeriu Nicolae prezinta amanunte halucinante despre veniturile lui Marius Pieleanu, sociologul invitat zilnic la Antena 3. Pieleanu a castigat sume astronomice in 2019, atat de la stat, cat si din contracte cu partide. De asemenea, nevasta lui Pieleanu a ajuns sa lucreze la Curtea de Conturi cu ajutorul lui Dan Voiculescu.

„În 2009 (primul an când am găsit o declarație de avere) familia (de doi) Pieleanu făcea 134.007 RON, din care doamna Ileana 63.007 RON. Doamna era director de direcție la pușcării, lucru care, firesc, o califică în 2014 (când se ‘pensionează special’) pentru o sinecură de 9 ani la Curtea de Conturi, din partea Partidului Conservator cel ghidat de cel mai sfânt securist din lume, domnul Dan Voiculescu.

Loading...

Pieleanu este lider de opinie cu zeci de ore pe luna la televizor in intervalul de maxima audienta. Ca practic toti ‘analistii’ promovati la greu de Ghita si de Voiculescu, Pieleanu este un tip inteligent si un caracter infect. Un alt ciuvic cu acelasi tupeu demn de studiu de caz pe sociopatie, discuta aproape zilnic la televiziunile unui fost securist si unui super corupt despre securisme, nepotisme, morala, etica, contracte cu statul.

Promoveaza cu o slugarnicie absolut vomitiva o agenda publica toxica in favoarea celor doi mai sus mentionati. Rudele si multe din legaturile profesionale ale domnului Pieleanu au fost foarte influente sau legate de securitate in timpul comunismului. Cele de acum sunt si ele foarte legate de serviciile de securitate cele noi, darnice si deloc corupte. Plus niste legaturi oribile cu retele de prostitutie caci, probabil, trebuie sa fie santajabil pentru pozitia de formator de opinie la Antena 3 si Romania TV.

După zece ani de slavitor la televiziuni toxice și mai ales la emisiunea deontologilor Gâdea și Ciuvică, doamna soție primește de la stat cu 292.646 RON mai mult, iar domnul Pieleanu cu 3.802.590 RON mai mult.

In 2019 domnul Pieleanu a castigat de la stat si de la statul privat 68.000 de EUR. Pe luna. Adica de aproape 50 de ori mai mult decat facea cu zece ani in urma.

Doamna a primit si ea cu peste 5000 de EUR mai mult, tot pe luna. 73.000 de EUR in plus pe luna fata de acum zece ani. Cam atat ne costa lichelismul”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Nicolae a publicat declaratia de avere a Ilenei Pieleanu, sotia sociologului, pentru sustinerea afirmatiilor sale.