Valeriu Nicolae da de pamant cu un deputat PSD. Pe cine a bagat Ciolacu in Parlament: „Probabil cel mai sinistru CV de pana acum. Suntem niste idioti”

76

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, prezinta plastic cariera profesionala a deputatului Adrian Mocanu. Pus pe lista de Marcel Ciolacu, in 2008 si 2012, in calitate de sef al PSD Buzau, Mocanu este acum la ALDE, dupa cea trecut si pe la PMP. Nicolae publica periodic pe pagina sa de Facebook detalii din CV-urile parlamentarilor si liderilor politici, noteaza Aktual24.

„Probabil cel mai sinistru CV de până acum este cel al domnului Adrian Mocanu. Și asta pentru că este primul pentru care arhivele nu funcționează. Este primul deputat al cărui CV vechi nu am putut să-l găsesc. Nicăieri. Desi băietul este la al treilea mandat. PSD-ist de Buzău, de Ciolacu, cum s-ar spune, la bază. Și bineînțeles Președinte al Crucii Roșii Buzău. A fost dar in CV apare ca inca mai e. Asta cu toți oamenii de duhnesc a corupție și mafie și Crucea Roșie nu mai e de mult o coincidență. Sunt deja patru și sigur o să mai descopăr. De reamintit că soția domnului Geoană a fost marea șefă la Crucea Roșie în timp ce Geoană era șef la Senat, că doar nu credeți că mârlânia nu are continuitate în PSD.

Loading...

Tatăl domniei sale a fost ditamai directorul prin minister în timpul lui Ceaușescu, ca orice nesecurist de vază. S-a oprișat masiv pe buzoieni din poziția de șef al Consiliului Județean. Poziție din care l-a pus pe fii-su, un impostor oribil, în parlament, la 25 de ani. Până atunci, desigur, băiatul a fost și “manager” de la 21 de ani, că deah, geniul nesecurist e din familie. Nu ne spune unde, că e secret. Făcea facultatea la București și era manager la Buzău. O sursă, coleg de an cu el, îmi spune că habar nu are cum a putut ‘catastrofa’ aia să termine ASE-ul. În 2010 face și colegiul de securiști al lui Oprea. Din 2011, conform CV-ului, este și el doctorand la bomba aia de facultate din Târgoviște. În anul 2, deși suntem în 2020 . Legal asta e imposibil, dar cum spuneam el și familia lui se oprișează pe tot ce mișcă. Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale. Activitatea lui în Parlament este o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic. La al doilea mandat, probabil ca să nu se sperie băiatul în București, vine și tac-su la Senat. Asta și pentru faptul că știa că va fi condamnat și ca imunitatea îi prindea bine. El și familia lui sunt implicați în toate scandalurile posibile.

Frumusețea asta de om a fost în 5 partide și acum este în partidul nesecurist al turnătorului Băsescu – PMP. A votat, desigur, cu PSD-ul pe legile împotriva justiței. Tatăl sau la acel moment era deja condamnat într-o primă instanță pentru corupție. Are o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni. A primit la nuntă 1 milion de Euro, iar nunta lui a fost celebră prin faptul că altă mare valoare a PSD-ului, Marian Almanahe Vanghelie, a venit la marele eveniment cu elicopterul. Mama lui pensionară are și ea, desigur, o sinecură frumoasă. În 2019 primea 11.400 RON pe lună de la stat.

Suntem niște idioți. Când scriu asta tremur de scârbă. Ce e mai sus e foarte puțin din haznaua asta de aratare”, a scris Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae a fost distins in 2018 cu „World’s Children’s Prize”, pentru „eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari”.

Potrivit site-ului oficial al organizatiei, worldschildrensprize.org, cinci laureati Nobel, dar si alte figuri de renume mondial au acceptat sa patroneze activitatea si gala dedicate sprijinirii copiilor vulnerabili din toata lumea. Printre cei care si-au legat numele de organizatia care l-a premiat pe Valeriu Nicolae se numara Nelson Mandela, Malala Yousafzai, Regina Suediei si premierul acestei tari, sau Desmond Tutu.

De altfel, Regina Silvia a Suediei i-a si inmanat premiul lui Valeriu Nicolae, care a fost insotit in Suedia de Rica si Ionut, doi dintre copiii pe care i-a ajutat.