Un primar PSD si-a dat arama pe fata in fata alegatorilor: „Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva”! Edilul social democrat are vila de nabab!

10

Un primar pesedist din comuna Prunisor, judetul Mehedinti, le-a oferit plapumi seniorilor cu peste 50 de ani de casnicie si le-a promis participantilor la acel eveniment ca va aduce gaze si bani in localitate cu conditia ca acestia sa sustina PSD-ul cu voturile lor, potrivit publicatiei Realitatea de Mehedinti.

Loading...

„Ne-am gandit sa si premiem familiile care au implinit peste 50 de ani de casatorie, lucru foarte important si exemplu de urmat. Ce mai avem noi de facut ca sa fim acolo unde trebuie? Sa bagam gazele in comuna Prunisor. Nu v-am mintit niciodata cu nimic! Vom avea gaze si atunci putem spune ca avem de toate. Dumneavoastra nu va cere nimeni nimic, decat voturi. Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decat voturi, iar dumneavoastra stiti acuma!”, le-a transmis Nandi Covlea localnicilor, pe care i-a premiat nu doar cu o plapuma ci si cu o diploma.

Covlea – considerat de multi localnici o „adevarata fantoma”, datorita aparitiilor sale foarte rare prin comuna – este vicepresedinte al PSD Mehedinti, fiind la cel de-al patrulea mandat al sau in aceasta functie. In plus, potrivit ziarului Obiectiv Mehedintean, averea primarului include, printre altele, o vila cu 11 camere, doua piscine si o capela de rugaciuni.