Un politist din Giurgiu a cerut sefilor sa-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de 160 kg. Reactia ministrului Bode: Si politistii au umor

55

Un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu a întocmit un raport în care a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun, conform documentului obținut de G4Media.ro. În solicitare, bărbatul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Agentul le solicită superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Tânărul a fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori, au precizat sursele G4Media.ro.

Loading...

Poliția Giurgiu a precizat că s-a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și a măsurilor care se impun. „Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, a transmis IPJ Giurgiu.

Reactia ministrului Bode: Poliţiştii au umor

„Poliţiştii au umor. Am văzut şi eu această cerere (…) În aceste momente, în care structurile MAI sunt în prima linie în ceea ce priveşte lupta cu pandemia şi acţionăm cu peste 25.000 de efective în fiecare zi, când acţiunile noastre pe linia combaterii infracţionalităţii dau rezultate, o astfel de acţiune a unor nefericiţi, să spun aşa, rămâne în categoria şi poliţiştii au umor (…) La MAI nu aprobăm glume”, a spus Bode, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor cu ocazia preluării mandatului de către noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, potrivit Agerpres.