Un lider PSD da de pamant cu Dancila: „Viorica Vasilica, acasa! Ma bucura decizia celor de la ALDE”

7

Robert Negoita, vicepresedinte al PSD, ii solicita Vioricai Dancila sa isi prezinte demisia din functia de premier. „Viorica Vasilica, acasa!”, scrie Negoita pe Facebook.

Loading...

„Viorica Vasilica, acasa! Oare cati oameni trebuie sa iti spuna ca sunt probleme in felul in care guvernezi? Oare cati parteneri trebuie sa te paraseasca? Oare cati romani trebuie sa isi exprime nemultumirea si neincrederea in modul in care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, in frunte cu sefa sa, Viorica Vasilica Dancila, si tot ‘corul Bisericii’ (sustinatorii dansei), sa plece acasa?

Ma bucura decizia celor de la ALDE. Fiindca e un semnal catre normalitate. O normalitate pe care ne-o dorim cu totii, romanii, si un semn clar ca directia in care merge Guvernul acesta de incompetenti este gresita si ca trebuie sa lase, URGENT, locul altora, care chiar pot sa guverneze tara.

Viorica Vasilica, acasa!”, a scris Robert Negoita pe Facebook.

Negoita a fost suspendat, in iulie, pentru sase luni din PSD pentru criticile la adresa lui Dancila.

Forurile de conducere ale ALDE vor decide, luni, iesirea de la guvernare, urmand ca ministrii sustinuti de acest partid sa isi dea demisia in prima sedinta de guvern, au informat surse politice.

Decizia de a iesi de la guvernare a survenit dupa ce PSD nu a sustinut cererea ALDE vizand o restructurare guvernamentala si un nou program de guvernare.

Liderul ALDE, Calin Popescu -Tariceanu, se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale pentru ca social-democratii care l-ar fi votat in cazul unui candidat unic al PSD-ALDE nu o vor mai face, intrucat exista candidat propriu al PSD, mentioneaza sursele.

Aceleasi surse au precizat ca Tariceanu va demisiona din functia de presedinte al Senatului la inceputul sesiunii parlamentare.

De asemenea, parlamentarii ALDE sunt dispusi sa voteze o motiune de cenzura a Opozitiei.

ALDE si PRO Romania vor constitui o alianta electorala pentru alegerile prezidentiale, ALDE fiind dispus sa il sustina logistic pe candidatul independent Mircea Diaconu in cursa pentru Palatul Cotroceni, potrivit acelorasi surse.